sunnuntaina, heinäkuuta 08, 2007

Tuulessa tokoilijat

Eilen tulimme Tampereelta äidin ja Annin kanssa. Menimme sinne torstaina. Tuttumme läheltä olivat mukana. Oli kiva reissu. Särkänniemessä tuli käytyä. Delfiiniesitystä kävimme myös katsomassa. Oli tosi hieno. Perjantaina ja lauantaiaamuna shoppailtiin jalkamme kipeiksi. Eilen tultiin illalla kotiin. Sofilla oli ollut ikävä.
Tänään oli harmaa ja tuulinen sää. Kävin Siirin ja Sofin kanssa kävelyllä. Illalla innostuimme Sofin kanssa tokoilemaan. Pitäisi saada paljon lisämotivaatiota tähän tokoiluun. Oli kuitenkin tosi kivaa. Kirjataanpa treenit ylös :)

*Sivulle
Opetin tämän käskyn Sofille aika vasta. Käytän käskysanaa viereen, sillä kun kokeilin sivulle-käskyä, se istui aina. Teimme muutamia toistoja. Palkkana toimivat nappulat. Tänään ei ollut mitään mallisuorituksia. Eilen illalla huoneessani teki hienon sivullemenon. Sofi tuli silloin ihan jalkani viereen ja meni heti istumaan. Tänään se meni liian kauas jalastani ja asento oli hieman vino.

*Paikka
Muutama tosi hieno paikallaolo. Otin aluksi lyhyen matkan. Jätin Sofin makaamaan ja kävelin vähän matkan päähän ja palasin. Lopuksi pidensin hieman matkaa. Välillä nousi seisomaan. Huomasin, että Sofin keskittymiskyky on parantunut. Hyvä vaan! Tätä meidän pitää harjoitella paljon lisää, että saadaan neidin kuono pysymään irti maasta :)


Myös melkein kaksi vuotias pikkuveljeni halusi auttaa minua Sofin opettamisessa. Annoin Misalle nappulan käteen ja se sanoi Sofille, että ITTU. Minä vähän autoin. Misasta tulee hyvä koulutusapulainen. Kunhan ensin hieman kasvaa :)

Ei kommentteja: