torstaina, heinäkuuta 26, 2007

Kesän viimeinen näyttelymme Pellossa

Sunnuntaiaamuna 22.7. herätyskello soi viideltä. Onneksi olen aamuvirkku ihminen, joten herääminen ei tuottanut suurempia vaikeuksia. Illalla oli menty kiltisti aikaisin nukkumaan ja reput oli pakattu. Lähdimme ajelemaan Pelloon kuudelta. Kuskinan toimi äiti ja mukana olimyös Anni ja Suvi sekä Miina ja Sofi. Koirat olivat takakontissa omissa bokseissaan. Matka sujui hyvin. Liikennettä ei vielä hirveästi ollut. Oli kiva katsella auton ikkunasta Torninonjokivarren kauniita maisemia. Sää oli onneksi aurinkoinen ja lämmin.

Perille pääsimme vähän ennen yhdeksää. Menimme aluksi colliekehän laidalle, jossa Rainer Vuorinen oli jo aloittanut arvostelun. Collieita oli ilmoitettu vain 29. Minä ja Sofi tutustuimme näyttelyalueeseen ennen Miinan kehän alkua ja etsimme valmiiksi jo shelttikehän. Miinan ei tarvinnut odotella kehään menoa kauan. Se esiintyi Annilla taas todella hienosti. Se ei kuitenkaan ollut Rainerin tyyppiä, joten sai T:n. No moni muukin collie, joilla oli menestystäkin sai T:n tai hylyn. Rainer oli melko tiukka.

Miinan kehän jälkeen lähdin Sofin kanssa shelttikehälle, joka olikin jo alkanut. Tuomarina oli Kurt Nilsson Ruotsista. Hän oli aika tiukka tuomari. Yksikään uros ei saanut ERI:ä. Sofille osui juuri pahaan aikaan karvanlähtö. Pääsimme melko pian kehään. Omasta mielestäni Sofi esiintyi hyvin lämpimästä ilmasta huolimatta. Tyttö on selvästi kehittynyt :) Se sai kuitenkin H:n. Arvostelukaan ei ollut sen parhaita. Tuomarin makuun Sofi oli liian iso. Olin kuitenkin siihen tyytyväinen, koska se oli kehässä hienosti. Eikä yksi H meitä haittaa. Nartuista viisi sai ERI:n. ROP:iksi tuomair valitsi Happy Master´s Fantasy Fairy:n, josta tuli myös valio.

Hetken vielä katselimme kehiä ja lähdimme yhdentoista aikoihin ajelemaan kohti kotia. Perillä olimme kahden aikoihin.

Ei kommentteja: