perjantaina, kesäkuuta 08, 2007

Rontti ensimmäistä kertaa ulkona

Tänään äiti päätti kokeilla viedä Rontin valjaissa ulos. Rontti ei sanonut oikein mitään, kun sille puettiin valjaat päälle. Äiti oli Rontin kanssa vain vähän aikaa ulkona, koska sitä pelotti ja se halusi koko ajan sisälle.

Myöhemmin, kun olin menossa ulos Rontti istui oven edessä ja mourusi; se siis tahtoi kokeilla ulkona oloa jälleen. Puin sille valjaat ja laitoin fleksin kiinni niihin ja kannoin sen ulos. Ulkona se ei aluksi halunnut tulla sylistäni ja pois ja piti kynsillä tiukasti kiinni, etten vain laskisi sitä. Se katseli innoissaan maisemia ja rohkeni tulla loppuen lopuksi pois sylistäni. Aluksi se oli hetken paikoillaan eikä uskaltanut liikkua. Otin sen jälleen takaisin syliin ja kuljeskelimme vähän pihallamme ja kävimme katsomassa Miinaa aitauksessa.
Päästin sen taas hetkeksi alas, koska se itse ei enään halunnut olla sylissä. Se alkoi jo ottelemaan askelia ja tutkiskelemaan maisemia omilla jaloillaan. Rontti liikkui melko innoissaan fleksissä, mutta pysähtyi aina odottamaan minua, etten vain kadonnut minnekkään.
Lopuksi se halusi mennä sisälle nukkumaan. Emme olleet ulkona kovinkaan kauan.

[kuvia lisätään myöhemmin!]

Miinan kanssa taukoillaan vähän kaikesta vielä. Aloitan tuossa ensiviikolla taas treenamisen. Enimmäkseen otetaan nyt nätöä, kun on näyttely tulossa.

Kaikille koirille kuuluu nyt hyvää kesän vietossa ollaan. Kun kiireiltäni ehdin treenautan vähän kaikkia vuoropäivin ja kirjoittelen siitä sitten tänne.

Ei kommentteja: