tiistaina, kesäkuuta 26, 2007

Kesä ei kukoista

Onpas ollut taas kauhean tylsää, kun sääkin on harmaa. Välillä sataa myös vettä ärsyttävästi ja koiria ei voi pitää aitauksessa kauan, etteivät ole ihan likomärkiä.

Yritettiin Iinan kanssa ottaa epätoivoisesti Miinasta onnistunutta kuvaa, mutta ei. Kun kuvat siirsi koneelle oli tuloksena, jotain mitä ei voi julkaista missään; ei edes tässä pienessä blogissa! Tänään Miina oli jotenkin hankalalla päällä johtuenko eilen alkaneesta juoksusta? Pitäisi varmaan vielä joku päivä pyytää jotakin auttamaan minua kuvaamisessa lisää. Varmaan hirveä joukko tarvittais yhden koiran kuvaamiseen :D

Tuossa äsken käytiin treenamassa vähän tokoa Adolfin ja Miinan kanssa. Ollaan pidetty pientä treenitaukoa näin kesällä. Meidän Miina oli unohtanut tauon aikana jotain perusjuttuja; on koirallakin muisti!

Miina

*MAAHAN
Tätä yksinkertaista juttua ollaan jankattu ja jankattu, mutta se ei yksinkertaisesti tule onnistuakseen sujuvasti. Aina maahan meno on takkuilevaa ja Miina tuijottaa, kuin käskisin sen tehdä jotain ylitsepääsemättömän hankalaa. Maahan menohan se vain on. Täytyy vain motivoida se tekemään liike aina paremmin ja paremmin. Harjottelimme maahan menoa liikkestä suoraan, joka otti onnistuakseen peräti yhden kerran ja siihenkään en ollut täysin tyytyväinen.

*SIVULLE
Tämä liike otti sujuakseen tänään erinomaisesti! Aluksi aloitimme istumisesta sivulle. Laitoin Miinan oikealle puolelle istumaan ja käskin käskyllä "sivulle" Miinat vasemmalle puolelle. Muutaman toiston jälkeen kokeilimme liikkeestä sivulle, joka onnistui muutaman toiston jälkeen hyvin.

ADOLF
-kirjoitan tekstin pian!

Ei kommentteja: